Weight Watchers update | Foodaholic.nl

Gastblog: Hoe gaat het nu met Weight Watchers?

Inmiddels ben ik 5 weken bezig met weight watchers. Het lukt me steeds beter om mijn eetpatroon aan de passen, maar ik vind het nog wel erg moeilijk. Ik vind het vooral erg omschakelen door alles wat ik eet en drink (en beweeg) te noteren in de app. Mijn streven voor de aankomende 2 weken is wel om dit goed bij te gaan houden.

Ik merk dat ik voornamelijk een “emotie-eter” ben. Gebeurt en iets leuks? Dat gaan we dat vieren met iets lekkers! Gebeurt er iets vervelends? We troosten ons met eten. Verveel ik me? Eens kijken wat we nog te eten hebben in huis…

Tegenwoordig weet ik op zulke momenten steeds meer ‘connect’ te vinden. Op ‘connect’ staan veel posts van mensen die hun streefgewicht hebben bereikt of die al een heel eind op weg zijn. Vaak met ‘voor en na foto’s’. En eerlijk is eerlijk, het motiveert wel.

Wat eigenlijk ook een motivatie zou moeten zijn is dat ik me echt veel beter voel als ik een dag goed heb gegeten met lekker groente en fruit in plaats van koek en chocola tussendoor. Maar ja… het is zo lekker 😉

Afgelopen week ben ik met mijn werk voor training en teambuilding een aantal dagen naar Oostenrijk geweest. Ik kan (en durf) zelf niet skiën, maar ik heb wel heerlijk gewandeld.

Ik heb wel gelet op mijn eten, maar zo in het buitenland is het toch allemaal wat moeilijker. Zeker als je met een groep bent.

Het eten:

Weight Watchers update | Foodaholic.nl
Backerbsensoep
Weight Watchers update | Foodaholic.nl
Kaiserschmarrn

Volgende week ben ik weer bij jullie terug en deel ik een heerlijk Weight Watchers recept en over 2 weken ben ik weer bij jullie terug voor een update! 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*