Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

‘Eten op rolletjes – Ede’ Vlog 1

Ja, je leest het goed… Een vlog! Naast dat ik natuurlijk blijf bloggen lijkt het mij hartstikke leuk om jullie soms mee te nemen bij leuke events, activiteiten of gewoon op een doordeweekse dag! Dus bij deze de eten op rolletjes – Ede vlog 1,

In deze vlog neem ik jullie mee naar de eerste dag van Eten op rolletjes in Ede. Ik laat jullie de sfeer proeven en ik laat natuurlijk zien wat voor lekkers wij allemaal gegeten hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker bord vol Nacho’s, een puntzak friet, een broodje hamburger of … een goed gevulde bao met buikspek? Klinkt goed toch? Ik heb er in elk geval erg van genoten.

Morgen ga ik er nogmaals heen en dan komt ‘s avonds een blog online waarin ik de foto’s van dit festival online zet. Voor nu alvast de vlog van dag 1.

Eten op rolletjes is dit pinksterweekend te bezoeken op het prachtige Akoesticum terrein in Ede. De toegang en het parkeren is gratis, het eten en drinken betaal je met muntjes.

Let vooral ook op het stilstaande beeld… haha zo charmant ;)….

Vind jij het leuk als ik vaker een vlog ga plaatsen? 

Lees ook zeker eventjes mijn blog over Eten op rolletjes.

 

3 Comments

  1. Mirel

    Superleuk gedaan!!! Kan je echt wel vaker doen hoor! 😃
    Groetjes Mirel

  2. Ik lees net pas over je vlog in je maandoverzicht. Echt super leuk gedaan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*