Eten op rolletjes – Ede 2018

Afgelopen weekend was het foodfestival ‘Eten op rolletjes’ in Ede. Dit festival stond dit jaar voor de vijfde keer in Ede en jawel… alle 5 de jaren ben ik er geweest. Deze keer was het tijd voor Eten op rolletjes – Ede 2018.  Zaterdag ben ik samen met Nick hierheen gegaan. Je kon natuurlijk al wat zien in de vlog die zaterdag online kwam.

Rond 15.00 uur waren wij op het terrein. Het was niet super lekker weer en dus ook nog niet heel druk, maar dat deed niet af aan de pret. Er hing een gezellige sfeer en alle foodtrucks maken het natuurlijk helemaal goed met hun lekkere eten. Bij de kassa kan je muntjes kopen (zowel met pin als contant). De prijzen wisselen verder erg per Foodtruck en wat je besteld natuurlijk. 

Op zaterdag bestelden wij nacho’s ‘i want it all’ bij Caliente. Een bord vol nacho’s met beef, tomatensalsa, guacamole, kaassaus en jalapeno pepers. Veel, maar wel heel lekker.

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Bij Iveau burgerbar bestelden wij the bastard burger. De winnaar van beste burger 2018! 

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Bij babibakfiets bestelde ik een bao met barbecue buikspek. Dit was voor mij zeker een favoriet van het festival. Best een beetje pittig, maar echt een aanrader! 

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Als laatste deelden wij een frietje van de Frietfiets. Deze frietjes zijn altijd zo lekker dus die konden wij niet overslaan. Lekker met wat mayonaise erbij.

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Zondag voelde ik mij helaas niet heel erg fit en dus besloten wij om niet te gaan. Achteraf begreep ik dat het zondag ook een hele leuke, gezellige druk was geweest. Veel mensen op kleedjes en een echt festival sfeertje.

Maandag had ik afgesproken om samen met Anouk van Anouk’s kookboek te gaan. Gezellig! Het was lekker weer en ook toen dus wat drukker dan zaterdag. Heerlijk al die mensen op kleedjes. Er hing een hele gezellige sfeer.

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Ik wilde graag een taartje bij Fiona’s Baking Avenue eten. Deze Foodtruck maakte mij in mijn glutenvrije tijd erg blij, maar ook nu werd ik weer gelukkig! Ik ging voor een stukje limoen kokostaart. Lekker fris!

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Daarna deelden wij samen nog wat aardbeien met slagroom en wat poffertjes met aardbeien. Mmm paste perfect bij het lekkere zomerweer.

Eten op rolletjes - Ede 2018 | Foodaholic.nl

Eten op rolletjes is de komende tijd te vinden in:

  • Alkmaar – 8 t/m 10 juni
  • Arnhem – 15 t/m 17 juni (ik ben daar sowieso de zaterdag)
  • Haarlem – 29 juni t/m 1 juli
  • Deventer – 20 t/m 22 juli
  • Purmerend – 3 t/m 5 augustus
  • Zeist – 24 t/m 26 augustus (ik ben hier sowieso de zaterdag)
  • Wageningen – 31 augustus t/m 2 september (ik ben hier sowieso de zaterdag)

Ben jij nog te vinden op 1 van deze edities van Eten op Rolletjes?

Deze blogpost heb ik in samenwerking met Eten op Rolletjes gemaakt. Dit verandert niks aan mijn mening over dit festival.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*