Eiwitrijke wafels met Happy Protein | Foodaholic.nl

Eiwitrijke wafels met Happy Protein

Toen ik een tijdje terug een mailtje kreeg van iemand van eiwit.nl werd mijn interesse wel gewekt. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een goede eiwitshake en na het lezen op de site besloot ik dat ik het zeker wilde proberen. Er was namelijk een nieuwe shake ontwikkelt met daarin ook magnesium en vitaminen, deze shake heet Happy Protein.

Door de magnesium en vitamines helpt deze shake ook mee om je, je ‘happy’ te laten voelen en daarnaast zitten er de juiste vitamines is voor een gezonde huid, glanzend haar en minder vermoeidheid. Dat klinkt allemaal positief toch? Het is dus eigenlijk een shake met happiness inside.

Nu denk je misschien, maar waarvoor neem je een shake dan? Nou, zo’n shake helpt na het sporten voor een goed spierherstel. Mocht je willen afvallen kan het ook daarvoor helpen, want het bezorgt je een langer verzadigd gevoel waardoor je minder snel trek krijgt.

De shakes van Happy Protein zijn alleen via eiwit.nl te koop. Ik had zelf de kleine verpakkingen. Die zijn wel echt ideaal, want die kan je natuurlijk heel gemakkelijk meenemen.

Ik zelf vond de shakes het lekkerst met een beetje fruit en wat (haver)melk in een blender, dan krijg je een heerlijke romige smoothie.

Naast dat je er dus lekkere shakes van kan maken, kan je het ook verwerken in een lekker baksel. Zo bakte ik er heerlijke eiwitrijke wafels mee. Heerlijk om na het sporten te namen met wat fruit of gewoon als ontbijt voor een goede start van de dag.

Aantal: 2 wafels

Dit heb je nodig:

  • 4 eiwitten (middelgrote eieren)
  • 30 gram Happy Protein in de smaak vanille
  • 1 theelepel kaneel
  • 35 gram (spelt)bloem
  • 50 gram vanillekwark
  • wat rood fruit

Zo maak je het:

  1. Mix de eiwitten, de Happy Protein, de kaneel, het bloem en de kwark goed door elkaar totdat het een glad beslag is.
  2. Verwarm je wafelijzer.
  3. Schenk het beslag in je wafelijzer in bak in ongeveer 4 minuten gaar. (Ik had mijn ijzer op de middelste stand.) Dit kan natuurlijk per wafelijzer verschillen. Houd het dus goed in de gaten.
  4. Serveer lekker wat rood fruit.

Geniet ervan!

Eitwitrijke wafels met Happy Protein | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

[wysija_form id=”3″]

Dit bericht bevat een artikel wat is opgestuurd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*