Eiersalade 2.0 | Foodaholic.nl

Eiersalade 2.0

Eén van de eerste recepten die wij online plaatsten was een eiersalade. Nog steeds maken wij die versie erg graag en ook op Foodaholic wordt hij nog vaak bekeken. Naast die variant heb ik nog een variant, de eiersalade 2.0 die ik graag eet en waarvan ik dus ook graag het recept met jullie wil delen.

Dit heb je nodig:

 • 4 eieren
 • 2 eetlepels kwark
 • 1 theelepel mosterd
 • Een half uitje
 • Snufje gerookte paprikapoeder
 • 1 theelepel kerriepoeder
 • handjevol, fijngehakte bieslook
 • Zout

Zo maak je het:

 1. Kook de eieren in 8 á 10 minuten gaar. Zet ze onder de koude kraan om ze goed af te laten koelen.
 2. Pel de ui en snipper hem fijn.
 3. Als de eieren zijn afgekoeld ga je ook deze pellen. Snijd ze daarna klein en meng ze met de kwark, mosterd en de ui. Prak het geheel tot een goed mengsel. Voeg dan de bieslook, paprikapoeder en de kerriepoeder toe. Breng nog wat op smaak met de zout.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*