#echtinbusiness | Foodaholic.nl

#echtinbusiness

Waar verdien jij dan geld mee? Eigenlijk kon ik hier nooit zo goed antwoord opgeven. Ik verdien natuurlijk geld met de dagen die ik in het Voortgezet Speciaal Onderwijs werk, maar daarnaast heb ik ook inkomsten met Foodaholic.nl. 

Tot voor kort moet ik bekennen dat ik maar gewoon wat deed. Ik had geen duidelijk plan en vond het lastig om een duidelijke waarde aan mijn diensten te stellen, want wat leverde ik eigenlijk? Na een gesprek met de lieve Charlotte van Charlie’s Kitchen besloot ik mee te doen aan haar #echtinbusiness programma en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. 

Natuurlijk heb ik in die 8 weken + 1 bonus week niet gelijk alles uit kunnen werken. Stapje voor stapje zal je steeds meer van mijn diensten gaan zien hier op de site. Wel heb ik op papier alles veel duidelijker en in mijn hoofd dus alles veel rustiger. 

Wij hebben zoveel geleerd over social media, financiën, je ideale klant, prijs bepalen en nog zoveel meer! Ik ben dankbaar dat Charlotte mij kennis heeft laten maken met haar programma’s en dat ik hierdoor zowel als persoon als met mijn bedrijf… want ja dat is Foodaholic.nl, gegroeid ben! 

Houd mijn Instagram en site in de gaten om te zien wat mijn plannen zijn. 

Ben je op zoek naar meer balans? Of ook nieuwsgierig wat Charlotte voor jouw business kan betekenen? Houd dan zeker haar programma’s in de gaten! 

Liefs, Daniëlle

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Comments are closed.