Drink jij wel genoeg? | Foodaholic.nl

Drink jij wel genoeg? + Winactie!

Wat ik altijd heel lastig vind is om voldoende te drinken. Ik haal dan die 2 liter per dag ook eigenlijk nooit. Red jij het wel? Nu met het nieuwe schooljaar voor de deur is het echt mijn voornemen om die 2 liter per dag wel te gaan halen.

Ik drink het liefste thee of water en toen ik een mailtje kreeg of ik de ZOKU – Glass Core Bottle wilde proberen was ik bij voorbaat al blij.Deze drinkfles is gemaakt van speciaal glas, het borosilicaatglas. Dat glas is hittebestendig, waardoor je er ook warme dranken in mee kan nemen! Superfijn voor een theeleut als mij.

Of je dus zin hebt in koffie, thee, water of limonade. Je kant het allemaal meenemen in deze fles. Door de speciale dop, blijft de smaak er ook niet in hangen, dus als je de volgende keer iets anders te drinken meeneemt, maakt dat helemaal niet uit! Ideaal dus voor onderweg, bij een picknick of voor gewoon op je werk.De fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een inhoud van 475 ml en kost €36.95.

De fles is ook ideaal om lekker fruitwater in mee te nemen. Mijn favoriete combinaties zijn:
– Citroen, komkommer en munt
– Komkommer en watermeloen
– Limoen en blauwe bessen

Drink jij wel genoeg? | Foodaholic.nl

Winactie:
Kom jij nou ook zo moeilijk aan die 2 liter of vind je het gewoon een mooie fles. Dan heb je geluk. Ik mag namelijk een blauwe fles weggeven!

Hoe je mee kan doen:
Reageer onder deze blog met een berichtje dat je meedoet.
En/of
Reageer onder de post over deze waterfles op Facebook
En/of
Reageer onder de foto van deze waterfles op instagram.

Reageer je op alle drie de kanalen? Dan gaat jouw naam ook 3 keer in de pot!
Meedoen kan tot vrijdag 25 augustus 19.00 uur.

Het zou natuurlijk leuk zijn als je mijn pagina dan gelijk even liked op Facebook en mij volgt op Instagram, maar dat is geen moetje.

Deze blog bevat een artikel wat ik opgestuurd. Dit veranderd niks aan mijn mening over dit product. 

20 Comments

 1. Ja ik doe mee voor zo’n handige drinkbeker ?

 2. Ik maak graag kans 🙂

 3. Diana Broer

  Leuk die fles!

 4. Jaa! Zo herkenbaar! Voor mij begint maandag het nieuwe schooljaar ook weer, en voor de klas vergeet je altijd om je fles tussendoor te vullen. En om thee te halen is er geen tijd.. dus dit zou fantastisch zijn! Fingers crossed!

 5. Nancy van der kamp

  Ik heb overal gereageerd, vind die fles zo leuk en ik drink echt veelste weinig dus zou hij goed van pas komen! Meer drinken moet ik absoluut

 6. Wat super handig dat hier ook thee in kan, ik ben een echt (kruiden)theeleut en wellicht dat het dan op die manier met deze prachtige fles beter lukt om genoeg te drinken! Ik doe dus graag mee.

 7. Anita H.

  Ik neem graag water met gember (en eventueel citroen of munt erbij) mee voor onderweg. Liefst in een mooie fles zoals deze….

 8. Nu wordt drinken easy peasy ?

 9. Jacqueline Roose

  Deze prachtige Zoku Glass Core Bottle ziet er prachtig! Genoeg drinken op een dag is belangrijk. Voor op je werk, in de trein, na het sporten. Zoku staat voor kwaliteit, ik neem dit mooie exemplaar graag in gebruik!

 10. Natasja

  Wat een mega mooie fles! Ik drink ook écht te weinig 🙁

 11. Liesbeth

  Heel graag doe ik mee voor die mooie fles! Lijkt me superhandig om mee naar mijn werk te nemen. Echt een “stok achter de deur” om genoeg te drinken.

 12. Anne-Leen Somers

  Ik wil winnen! Hoe tof is doe fles!

 13. Nou die wil ik wel!? Super leuk! En handig voor school!??

 14. Oh wat handig! Ik drink standaard te weinig en had net bedacht dat ik echt zo’n drinkfles aan moet schaffen om meer te drinken. Dus ik ding graag mee 🙂

 15. Zo’n mooie drinkbeker wil ik wel winnen! Ik vertrek 1november naar New York om daar drie maanden te gaan studeren. Aangezien dat al drie mega dure maanden worden, zou het fijn zijn als ik deze beker kan vullen met water en mee kan nemen voor onderweg.

 16. Inge te Dorsthorst

  Ideaal een fles om warme dranken mee te nemen voor de winter en nu in de zomer heerlijk water (met smaakje) mee naar het werk. Ik zeg ideaal, dus doe graag mee!!!

 17. Het blijft voor mij moeilijk om genoeg water te drinken maar met deze drinkbeker moet het lukken, vullen met lekker een smaakje met water en overal mee naar toe nemen.
  Dus ik doe graag mee met deze winaktie!

 18. Ja…ik doe ook graag mee!
  Ben koerier dus dan moet je vaak tussendoor drinken en eten..ideaal voor in de auto!

 19. Suzanne Hin

  Die lijkt mij echt heel handig. Ik doe graag mee.

 20. ik doe heel graag mee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*