Supercharged juices | Foodaholic.nl

Gezond tussen de feestdagen door

Pfoe… zitten jullie ook zo vol van al die pepernoten, speculaasjes etc.? Ik merk dat ik zelf altijd even goed moet opletten wat ik tussen Sinterklaas en de kerst eet. Even terug in het regiem. Daarom was ik erg blij met de sapjes van Natur en dus vertel ik je daar nu meer over. Lees je mee?

Natur volg ik al enige tijd op Instagram. Het is Europa’s eerste hi-tech Health foodmerk met zijn wortels in Nederland. Sindskort heeft Natur een nieuwe juicelijn gelanceerd. De supercharged juices.  In deze juices wordt niet alleen het sap van de vrucht of groente gebruikt, maar ook de pitten, schillen en het vruchtvlees. Klinkt spannend… Ze gebruiken daarvoor uitsluitend groente en fruit van hun eigen boerderijen.

De supercharged juices bevatten hierdoor veel meer antioxidanten. Wel 120 keer meer dan in een standaard sinaasappelsapje. Daarnaast is het ook erg fijn natuurlijk dat ze laag in suikers zijn en weinig calorieën bevatten.

Ik heb de juices op verschillende momenten van de dag gedronken. ‘s Morgens als ontbijt voordat ik ging werken of ‘s middags bij de lunch. Ik vond dat ze verrassend goed vulden. Meestal heb ik redelijk snel honger na het drinken van zo’n juice, maar dat ging nu heel erg goed.Supercharged juices | Foodaholic.nl

 

Er zijn 3 verschillende smaken van de juices:

  • De Power Plant – Ik was benieuwd wat ik hiervan zou vinden, maar het viel mij echt niks tegen. Hij is eigenlijk vrij zacht van smaak. Het is een combinatie van komkommer, spinazie en peer.
  • De Body Guard – Ik verwachte dat ik deze het lekkerste zou vinden, maar dat was uiteindelijk niet zo. Ik vond hem niet vies hoor, maar ik had hem iets zoeter verwacht denk ik. Hij was verder erg lekker en het is een mix van perzik, sinaasappel en wortel.
  • De Rocket Fuel – Dit vond ik persoonlijk de lekkerste. Het is een mix van biet, appel en framboos.

De sapjes kan je online per stuk bestellen of in een box.  Ik zou ze zeker bestellen als ik weer eens merk dat mijn lijf net dat beetje extra vitamines nodig heeft.

Ik heb voor deze blog een box met supercharged juices toegestuurd gekregen. Dit verandert niks aan mijn mening over dit product. 

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*