Gastblog: De eerste 2 weken Weight Watchers zitten erop!

Het is vandaag tijd voor mijn 1e update over mijn traject om af te vallen.

Helaas kan ik geen update geven over het gewicht wat ik ben verloren. Ik stond vol goede moed op de weegschaal en wat denk je? Juist, batterij leeg. Gewichtafname (althans ik hoop ik dat het afgenomen is, haha) houden jullie dus nog te goed van mij.

De afgelopen 2 weken heb ik beschouwd als ‘wen-weken’. Ik heb mezelf deze weken de tijd gegeven om de gedachte achter Weight Watchers, het tellen van de punten en het plannen van maaltijden eigen te maken.

Ik heb drukke weken achter de rug op zowel het werk als thuis (we hebben ons huis verkocht én een ander huis gekocht! Joeeee!) dus het was best pittig. Maar er is altijd wel een excuus om uit te stellen, dus ik heb besloten er gewoon voor te gaan.

Vorige keer heb ik al verteld over het eetdagboek wat je bij kan houden in de app. Je kan daar ook nog zien hoeveel SmartPoints je nog over hebt.

Gastblog: De eerste 2 weken Weight Watchers zitten erop! | Foodaholic.nl

Wat echt ontzettend handig is, is de barcodescanner. Je pakt je telefoon, opent de app en de scanner en je ziet direct het aantal punten voor het voedingsmiddel.

Voor de komende 2 weken hoop ik dat het me wat beter lukt om mijn maaltijden te plannen en ook daadwerkelijk alles wat ik eet te noteren.

Zo kom ik er niet pas ná het eten achter dat ik beter iets minder rookworst had kunnen eten in plaats van een halve en daarmee meer dan de helft van mijn dagtotaal aan punten te gebruiken 😉

Hebben jullie ervaring met Weight Watchers? Ik ontvang graag jullie tips voor het plannen van maaltijden.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*