Broodje uit de oven met salami, mozzarella en perzik | Foodaholic.nl

Broodje uit de oven met salami, mozzarella en perzik

Ik ben altijd dol op broodjes uit de oven. Zo heb ik op Foodaholic al een heerlijk broodje uit de oven met mozzarella, pesto en tomaat staan. Het is zo makkelijk te maken, maar ik vind het een feestje om te eten. Zo werd ik ook erg blij van dit broodje uit de oven met salami, mozzarella en perzik.

Sommige mensen vinden warm fruit in eten echt niet lekker. Ik heb er totaal geen moeite mee en ik vind juist het zoete van het fruit iets extra’s toevoegen. Ik ben natuurlijk wel benieuwd of jij het lekker vindt?

Voor 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 1 afbak ciabatta
  • roomboter om het brood mee in te smeren
  • 12 plakken salami
  • 2 bollen mozzarella
  • een halve ui
  • 2 perziken

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de afbak ciabatta doormidden. Snijd dan de boven en onderkant van elkaar los.
  3. Smeer het brood in met een beetje roomboter.
  4. Snijd de halve ui in halve ringen, de perziken in partjes en pluk de mozzarella in stukjes.
  5. Beleg de ciabatta met de plakjes salami, de halve uienringen, de perzik en de mozzarella.
  6. Zet voor ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Houd wel in de gaten of ze niet te snel gaan.

Geniet ervan!

Broodje uit de oven met salami, mozzarella en perzik | Foodaholic.nl

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

image_printPrint

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*