Broodje rookvlees

Broodje met ei en rookvlees

Soms heb je van die fases dat je iets een paar keer achter elkaar vaak eet. Goed… Dat heb ik dus met dit broodje met ei en rookvlees. Wij hebben hem nu al een aantal keer gemaakt en iedere keer vind ik hem weer lekker.
Grappig is dat ik eerder helemaal geen gekookt ei lustte. Ik vond het zelfs echt vies, maar sinds kort eet ik dus ook weleens een gekookt eitje en dan vaak op dit broodje.

Voor 4 broodjes

Dit heb je nodig:

  • 4 afbakbroodjes
  • 4 eieren
  • 8 plakjes runderrookvlees
  • 8 theelepels pesto
  • zout en peper

Zo maak je het:

  1. Bak de broodjes af zoals op de verpakking beschreven staat.
  2. Kook de eieren. Wij kookten ze 8 minuten.
  3. Als de broodjes klaar zijn, snijd je ze doormidden en smeer je op de onderkant lekker wat pesto. Leg daarop 2 plakjes rookvlees en snijd het ei vervolgens in plakjes.Verdeel deze over het broodje.
  4. Strooi er als laatste nog wat zout en peper overheen.

Geniet ervan!

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*