BookDinners, het sociale restaurantplatform van Nederland.

Zoals jullie weten ben ik gek op lekker eten. Bij lekker eten hoort voor mij zelf koken, maar natuurlijk ook heerlijk uiteten gaan. Leuke, nieuwe restaurants ontdekken doe ik dan ook graag en zo stuitte ik op BookDinners

BookDinners is de nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je zoekt en vindt de restaurants op basis van vragen over de gewenste plaats van je bezoek, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurant. Zo krijg je relevante zoekresultaten en vind je de perfecte restaurants voor jou. 

Wat ik zelf ideaal vind aan BookDinners is dat je de restaurants op kan slaan in lijstjes die je aanmaakt op jouw profiel. Aan de hand van die lijstjes toont BookDinners dan weer restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo vind je snel iets wat bij jou past! Je maakt dus eigenlijk jouw persoonlijke restaurantgids. 

De lijstjes die je maakt kunnen andere mensen volgen. Hoe leuk is het dus als je vrienden ook op Bookdinners zitten en jullie elkaar kunnen inspireren met toffe restaurants. 

High tea bij Brew in Veenendaal | Foodaholic.nl

BookDinners werkt samen met populaire foodbloggers, influencers en chefs. Dit zijn de smaakmakers. Het leuke is dat ik ook 1 van die smaakmakers ben en ik via BookDinners ook mijn favoriete hotspots met jullie mag gaan delen. Andere smaakmakers die je kan volgen zijn onder andere Beaufood, Eef Kookt Zo en Waar Nederland Eet. Veel leuke restaurant inspiratie is dus te vinden bij de smaakmakers. 

Wat ik ook belangrijk vind om te noemen is dat wanneer je via BookDinners reserveert het totale bedrag gewoon naar de horecaondernemer gaat. Dit is bij veel andere reserveringsplatforms niet het geval en dat was voor mij ook altijd een reden om direct bij het restaurant te reserveren. Nu zal ik voor reserveringen BookDinners dus ook veel gaan gebruiken! 

 Was jij al bekend met BookDinners? 

Comments are closed.