Boodschappen doen bij de Lokalist | Foodaholic.nl

Boodschappen doen bij de Lokalist

Verse producten van boeren en ambachtslieden gecombineerd bestellen en bij je thuis bezorgd. Dat klinkt goed hé? Bij de Lokalist kan het. Ruim 100 winkeliers zijn erbij aangesloten en bestel je voor 16.00 kan het de volgende dag nog geleverd worden.

Zelf doe ik graag mijn boodschappen bij lokale ondernemers, maar ik moet bekennen dat het mij niet altijd lukt door drukte of ziekte bijvoorbeeld. Door alle aangesloten winkels heeft de Lokalist een enorm groot, vers, gevarieerd en lekker assortiment.

Boodschappen doen bij de Lokalist | Foodaholic.nl

Bij de Lokalist hoef je geen abonnement af te sluiten en kan je gewoon bestellen wanneer je wil. Ze leveren 6 dagen per week in heel Nederland.

Duurzaamheid is voor De Lokalist en al haar partners van groot belang. Alle producten worden dagvers opgehaald bij de winkeliers en producenten. Deze versheid is niet alleen goed voor de consument, maar het gaat daarbij ook voedselverspilling tegen.

Boodschappen doen bij de Lokalist | Foodaholic.nl

Nog een duurzaam voordeel van De Lokalist is de Recycle-tas: een gratis papieren tas waar de boodschappen in worden bezorgd. Het mooie is dat je deze tas gevuld met lege glazen flessen, lege batterijen en lege statiegeldflessen mee terug kan geven aan De Lokalist chauffeur. De Lokalist zorgt vervolgens voor de recycling én teruggave van jouw statiegeld.

Zelf besloot ik bij verschillende winkeliers iets te bestellen. Ik bestelde bij; 

  • Landwaart culinair / carpaccio salades, witte bolletjes, aardbeien en tomatensoep. 
  • Landwinkel de Groenekan / fuet met truffel 
  • Croquetten boutique / croquetten met Utrechtse oude kaas en Amsterdamse uitjes mayonaise 
  • I love cupcakes, verrassingsbox met 4 verschillende cupcakes 
Boodschappen doen bij de Lokalist | Foodaholic.nl

Bij alle winkels stond 1 ding gelijk. Het is allemaal erg vers en van goede kwaliteit. Ik vond het vooral leuk om zo eens verschillende dingen te proberen bij verschillende winkeliers en ga zeker vaker bestellen. 


Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic.nl? Meld je dan in de zijbalk aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op Instagram en vind-mij-leuk op Facebook. Naast recepten deel ik op social media ook andere food en lifestyle gerelateerde foto’s.

Heb je iets gemaakt van Foodaholic.nl? Deel het dan op social media met #foodaholicnl en tag mij in het bericht. Ik vind dit super tof om te zien namelijk! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*