Tosti & Toast | Foodaholic.nl

Van de boekenplank: Tosti & Toast van Fern Green

Zoals jullie weten ben ik dol op tosti’s. Ik heb dan ook al de nodige tosti recepten online staan. Toen pas het kookboek “Tosti & Toast” op mijn deurmat viel was ik dan ook heel blij. Wha… een heel kookboek vol met lekkere tosti’s en toast.

Na een korte inleiding vertelt de schrijfster je wat meer over de broodsoorten en de beste smeltkazen. Ook vertelt zij je iets over boter op de buitenkant en geeft zij een aantal lekkere recepten voor bij je tosti zoals salades en frietjes van wortel. Zo kan je tosti als een echte maaltijd geserveerd worden.

Tosti & Toast | Foodaholic.nl

Daarna komen de hoofdstukken met tosti’s en tosti:

  1. De klassiekers
  2. Avontuurlijke tosti’s
  3. Ze smelten de kazen
  4. Grote trek
  5. Zoete tosti’s

Als ik door het boek blader roep ik alleen maar “”oh, die wil ik maken” en “kijk dan HOE lekker dit eruit ziet”. Zo staan er zeker in ieder hoofdstuk wel meerdere tosti’s die ik zeker ga proberen. Wat dacht je van een panini met mozzarella, salami en tomaat of een toast met garnalen, bacon en knoflook. De kaneelbrioche met perzik en mascarpone lijkt mij ook echt heerlijk.

Tosti & Toast | Foodaholic.nl

Ik vind vooral de styling aan de binnenkant van het boek heel mooi. Het is duidelijk en de foto’s laten je watertanden. De buitenkant vind ik persoonlijk iets minder sprekend, maar alsnog zou ik hem in de boekenwinkel zeker even doorbladeren, want tja… tosti’s kan ik niet aan mij voorbij laten gaan.

Ben jij ook gek op tosti’s? Dan raad ik je dit boek zeker aan! Voor €14,95 is hij te koop bij verschillende (online) boekwinkels.

Ik heb dit boek toegestuurd gekregen door uitgeverij Good Cook, maar dat veranderd niks aan mijn mening over dit boek. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*