Recepten uit Barcelona | Foodaholic.nl

Van de boekenplank: Recepten uit Barcelona van Stephan Mitsch

Onze vakantie naar Barcelona was de eerste citytrip die Nick en ik samen maakten. Wij hebben er hele leuke herinneringen aan. Het is een prachtige stad met heel veel lekker eten. Wat hebben wij genoten van de Tapas daar zeg.

Toen ik dus een mailtje kreeg of ik een recensie- exemplaar van het kookboek ‘Recepten uit Barcelona’ van Stephan Mitsch wilde ontvangen hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Recepten uit Barcelona | Foodaholic.nl

Na een korte inleiding over de stad en het kookboek komt het eerste hoofdstuk. In totaal staan er 5 hoofdstukken met recepten in dit boek.

  1. Tapas
  2. Hoofdgerechten
  3. Desserts
  4. Dranken
  5. Basisrecepten

De recepten in het boek zijn heel gevarieerd. Zo staan er recepten in die iedereen kan maken, maar ook recepten waarvoor je net iets meer kookkunsten moet kunnen laten zien.

Recepten uit Barcelona | Foodaholic.nl

Als ik door het boek blader roep ik heel vaak ‘Oh dit moet ik echt een keer maken’. Zo staan de croquetes, de paquets de fabes, de coca, de panellets en de crema Catalana echt op mijn te maken lijstje.

Wat mij opvalt is dat veel van de ingrediënten gewoon in de supermarkt te verkrijgen zijn. Zo niet, staat het bij de meeste ingrediënten wel vermeld waar je het dan wel kan kopen of waardoor je het kan vervangen.

Recepten uit Barcelona | Foodaholic.nl

Achterin het boek staan nog wat leuke adrestips. Van goede eetzaakjes tot delicatessenshops. Erg handig voor als ik weer een keer naar Barcelona ga.

Ben jij net als mij gek op de stad Barcelona en het eten in deze stad? Dat is dit boek een aanrader voor jou. Je koopt het voor €24,95 bij verschillende (online) boekhandels.

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

Ik heb dit boek toegestuurd gekregen door uitgeverij Good Cook, maar dat veranderd niks aan mijn mening over dit boek.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*