Review van het kidsproof- kookboek van Chickslovefood | Foodaholic.nl

Van de boekenplank: Het kidsproof- kookboek van Chickslovefood

Eén van de eerste foodblogs die ik op de voet ging volgen was de blog van Nina en Elise oftewel Chickslovefood. Deze jonge vrouwen schrijven op zo’n leuke manier dat ik iedere keer weer met plezier naar hun blog ga om hem te lezen. 

Inmiddels hebben zij een tweede blog erbij en ook is hun vierde kookboek alweer uitgebracht. Nou, over dat laatste wil ik het even hebben met jullie. Na het Skinny six, het 5 or less en het Mealplanning- kookboek is het nu tijd voor het Kidsproof- kookboek. Deze kon natuurlijk ook niet uitblijven nu zij beide mama zijn! 

Naast dat je natuurlijk voor jezelf lekker wilt koken wil je dat ook voor je kinderen. In dit boek staan 70 recepten die makkelijk te bereiden zijn, gezond zijn en lekker voor zowel de kids als voor papa en mama. 

Review van het kidsproof- kookboek van Chickslovefood | Foodaholic.nl

Het boek heeft een vrolijke layout en de recepten staan duidelijk beschreven. Wanneer je er doorheen bladert heb je gelijk zijn om allemaal lekkere dingen te gaan maken. 

Het boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Na het voorwoord komt een hoofdstuk over koken voor je little ones. Daarin staan nog geen recepten, maar wel handige tips & trucs! Vervolgens gaan we van babyprutjes naar ontbijt en lunch gevolgd door het hoofdstuk diner met de pot mee. Tot slot nog een hoofdstuk over snoepen en snacken. Het is fijn dat er in veel recepten verborgen groenten zitten, zo kan je jouw little one toch ongemerkt groente laten eten. 

Review van het kidsproof- kookboek van Chickslovefood | Foodaholic.nl

Gerechten die ik zeker uit dit boek zou willen proberen zijn de ontbijttaart, het röstibroodje hamburger, de broccoli- spekpannenkoeken en de flapjacks met appel. 

Het boek is te koop bij verschillende (online) boekhandels voor €17,99.

Ik kreeg dit boek opgestuurd door uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, maar dat veranderd niks aan mijn mening over dit product.  

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*