Frisse start | Foodaholic.nl

Van de boekenplank: Frisse start van Martha Stewart

Begin dit jaar verscheen ‘Frisse start’ van Martha Stewart in Nederland. In dit boek helpt Martha Stewart je bij een gezonde, fitte en energieke levensstijl. Wat ik van dit boek vind lees je in deze post.

Gezond, fit en energiek… dat belooft veel goeds. In dit boek staat van alles beschreven voor iedereen die eigenlijk een reboot nodig heeft. De meeste recepten zijn clean, plantaardig en voedzaam.

Frisse start | Foodaholic.nl

Het leuke is dat er ook verschillende ‘menu’s’ in staan. Zo kan je bijvoorbeeld een 3 daagse cleaning doen of een 21 dagen detox.

Ik moet wel bekennen dat ik dat stuk wel doorgelezen heb, maar dat het voor mij niks is. Ik eet al op een aangepaste manier en weet daarin zelf wel wat het beste bij mijn lichaam past. Mocht je nog wel zoekende hierin zijn dan is het wel erg leuk om eens te doen.

De recepten in het boek zijn onder verdeeld in de volgende hoofdstukken.
* aanvullen – een goede start
* herstarten – op je gezondheid!
* opladen – de groene batterij
* meer energie – slim snacken
* herstellen – gerechten vol goeds
* ontspannen – met wat lekkers erbij

De recepten in het boek zijn niet heel spannend of vernieuwend, maar wel gezond en gemakkelijk te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bulgersalade met granaatappelpitjes of gegrilde zalm met paksoi en sinaasappel- avocadosalso? Klinkt goed toch?

Frisse start | Foodaholic.nl

Het boek is te koop bij verschillende (online) boekhandels voor €20,-.

Ik heb dit boek gekregen van Kosmos Uitgevers. Dit verandert niks aan mijn mening over dit boek.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*