Afscheid Foodaholic - Jolanda | Foodaholic.nl

Afscheid Foodaholic – Jolanda

Lieve lezers, 

Met veel pijn in mijn hart heb ik besloten om te stoppen met het schrijven van blogs en het bedenken van recepten bij Foodaholic. 

Zoals jullie weten verwachten Stephan en ik over een aantal weken een kindje. Graag besteed ik  dan zoveel mogelijk aandacht aan mijn gezin. 

Na mijn verlof ga ik ook weer 3 dagen per week werken en het bijhouden van een blog is dan voor mij te druk, helaas! 

Af en toe zal ik nog eens terugkomen om een gastblog te schrijven en uiteraard blijf ik lekker genieten van eten, koken en bakken. 

Ik wil jullie bedanken voor alle leuke reacties op de blogs. 

Uiteraard kunnen jullie Foodaholic blijven volgen, want Danielle blijft leuke recepten, boekenreviews, restauranttips en heerlijke momenten met jullie delen. 

Heel veel liefs, 

Jolanda 

Altijd op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook & Instagram. Daar deel ik niet alleen mijn recepten, maar ook andere food & lifestyle foto’s

Heb jij een recept gemaakt van Foodaholic? Deel deze dan op social media met #Foodaholicnl, dat vind ik super leuk om te zien! 

2 Comments

  1. Jammer Jolanda! Maar helemaal te begrijpen hoor. Fijn dat Danielle wel doorgaat met Foodaholic. Danielle, veel succes! En Jolanda, heel veel geluk met je gezin en alvast een voorspoedige bevalling gewenst.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*