Broodje champignons met kaas | Foodaholic.nl

Toast met champignons & kaas

Als vriendlief iets graag eet zijn het champignons. Ik vind ze ook erg lekker hoor, daar niet van. Hij besloot er een lekker broodje mee te gaan maken en deelt het recept graag met jullie. De combinatie van champignons en kaas blijft goed en als je dat op toast doet heb je gelijk een lekkere lunch.

Dit heb je nodig:

  • 1 snee brood
  • 125 gram in plakjes gesneden champignons
  • 3 eetlepels geraspte jonge kaas
  • zout en peper naar smaak
  • 1/2 eetlepel peterselie
  • boter om in te bakken
  • Handvol veldsla

Zo maak je het:

  1. Rooster de boterham in een broodrooster.
  2. Verhit wat boter in een koekenpan.
  3. Bak de champignons met de peterselie, het zout en peper en de geraspte kaas in de koekenpan. Dit duurt ongeveer 6 minuten voordat het goed gebakken is.
  4. Leg de geroosterde boterham op een bordje en leg daarop de veldsla. Schep dan het gebakken champignonmengsel op de geroosterde boterham.

Geniet ervan! 

Iets gemaakt van Foodaholic? Deel het dan op social media met #foodaholicnl. Ik vind het erg leuk om te zien.

Wil je op de hoogte blijven van Foodaholic? Volg mij dan op Instagram en like mijn Facebookpagina of meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.[wysija_form id=”2″]

Reacties zijn gesloten.