Pasta met in HEKS'NBOTER gebakken champignons, spekjes en ui

Pasta met in HEKS’NBOTER gebakken champignons, spekjes en ui.

Avondeten hoeft niet moeilijk te zijn om het goed te laten smaken. Bij deze pasta is dat ook het geval. Tijdens het maken van deze pasta begint je huis al heerlijk te ruiken, waardoor je er extra veel zin in krijgt. 

Aantal: Voor 2 grote of 3 kleine eters.

Dit heb je nodig:

  • 200 gram pasta, ik gebruikte orecchiette van Grand’Italia.
  • 400 gram champignons
  • 2 kleine uien
  • 1 knoflookteen
  • 150 gram gerookte spekreepjes
  • 3 eetlepels HEKS’NBOTER
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Optioneel: Veldsla of rucola

Zo maak je het:

  1. Breng de pasta aan de kook en voeg wat zout en scheutje olijfolie eraan toe. Kooktijd staat op de verpakking van de pasta.
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in partjes.
  3. Pel de uien en snijd ze fijn en pel en snipper de knoflookteen.
  4. Verwarm in een grote koekenpan of hapjespan 1 eetlepel HEKS’NBOTER en bak daarin de champignons, spekjes, ui en de knoflook. Als dit bijna goed gebakken is, voeg je nog 2 eetlepels HEKS’NBOTER toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Giet de pasta af.
  6. Doe wat pasta op je bord. Leg daarop wat van het champignonnenmengsel en bestrooi met wat geraspte Parmezaanse kaas.
  7. Het is lekker om hier wat veldsla of rucola bij te eten.

Geniet ervan! 

One Comment

  1. Wat een lekkere combinatie! Pasta, knoflook en champignons, yum 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge