Chocolade Australian | Foodaholic.nl

O kom er eens kijken….

… wat ik in mijn schoentje vind. Oh oh wat is het toch een spannende tijd. Ik kan het mij nog goed herinneren van vroeger. Ik zie het nu vooral terug bij de kinderen in mijn klas.

Dit jaar vier ik ook gezellig Sinterklaas met mijn familie. Wij hebben lootjes getrokken en gaan er een gezellige middag van maken. Vier jij ook Sinterklaas?

Ik vind het zelf altijd best wel lastig wat ik nou toch moet vragen van die lieve goede Sint. Nadat ik de heerlijke chocolade van Australian had geproefd wilde ik deze toch nog even met jullie delen. Dit wil je namelijk heel graag krijgen (althans… ik was er heel erg blij mee)

Australian heeft een speciaal Sinterklaas assortiment met daarin verschillende soorten chocoladeletters, chocolade kruidnoten en chocolade in verschillende figuren.

Zo kreeg ik een exclusieve melkchocolade letter met daarin verschillende noten en een pure mijter met goud bespoten. Prachtige chocolade en héél lekker.

Dus… ben jij nog op zoek naar een Sint cadeau voor iemand die dol is op chocolade dan is dit echt een aanrader!

Australian chocolade | Foodaholic.nl

Dit bericht bevat een artikel wat ik opgestuurd heb gekregen. Dit verandert echter niks aan mijn mening over dit product. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge