Nacho schotel

Nachochips, wij zijn er dol op. Wij zagen enkele varianten van een schotel met deze chips voorbij komen en besloten er onze variant van te maken en die was erg lekker. De smaken kwamen allemaal mooi naar voren en waren niet te heftig.

Wij zullen deze schotel zeker vaker eten, maar ook nog meer geen experimenteren met andere smaken voor een nacho schotel.  De schotel is erg lekker met een salade.

Dit heb je nodig: 
( voor 2 personen)
* een zak tortilla chips (als je hem glutenvrij wilt, koop je een glutenvrije variant)
* 300 gram gehakt
* 1 teentje knoflook
* 1 rode ui
* 2 theelepels chilipoeder
* 3 eetlepels paprikapoeder
* een blikje tomatenblokjes
* 3 plakjes cheddar cheese
* 1 bol mozzarella

Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de rode ui en snijd hem in kleine stukjes.

De wat olie in een grote koekenpan/ hapjespan en bak de ui wat aan.
Doe het gehakt erbij.
Pers het teentje knoflook fijn en doe dat samen met de paprikapoeder en de chilipoeder er ook bij.
Bak het gehakt wat, totdat het bijna gaar is en doe dan de tomatenblokjes erbij.
Roer het mengsel even goed door en zet het vuur uit.

Vet een ovenschaal heel licht in met wat olijfolie en leg op de bodem een laagje nachochips.
Schep daar bovenop het gehaktmengsel en daar bovenop doe je weer een laagje nachochips.
Scheur de mozzarella en de cheddar cheese in kleine stukjes en verdeel het eroverheen.

Zet in de oven totdat de kaas mooi is gesmolten!

Bon Appetit!

DSC01519-1

Volg ons ook op instagram, pinterest, facebook, twitter en bloglovin voor nog meer inspiratie!

One Comment

  1. Pingback: Nacho schotel met Guacamole - WayMadi.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge