Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Life of a Foodaholic #5

Hallo november! Ja lieve lezers… Er is alweer een nieuwe maand begonnen en het klinkt misschien een beetje cliché maar de tijd vliegt toch echt voorbij. Ik heb niet heel veel foto’s van afgelopen maand, aangezien ik ook nog een deel fulltime aan het werk was en ziek ben geweest, maar goed… Lees je mee?

Na een week hard werken had ik zo’n zin in een moorkop. Vriendlief besloot dus langs banketbakkerij Tamminga te rijden en er eentje voor mij te halen. Zo lekker! De moorkop is toch wel één van mijn lievelingsgebakjes!

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

 

Helaas kreeg ik erg last van mijn buik en deed het eten super veel pijn. Die dagen maakte ik heel veel rijstepap. Zo lekker!

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Gelukkig knapte ik na een week weer wat op en kon ik aan de slag voor Foodaholic.nl. Ik maakte deze heerlijke smoothie en de croissantjes met pesto en Parmezaanse kaas. Heb jij ze al geprobeerd?

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Samen met een vriendin ging ik lunchen bij 1 van mijn favoriete zaakjes hier in Ede, namelijk bij Koffie & Koffie. Na de lunch, wij deelden een broodje zalm en een wrap met parmaham, besloten wij nog een pumpkin spice cheesecake te bestellen. Mmm…. Zo lekker!

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Via Instagram hield ik een poll, haha… De uitkomst moest ik zelf een beetje om lachen. Zoals jullie zien stemde 62 procent van de stemmers op proefvideo’s. Ik moet nog even kijken hoe ik dit vorm ga geven, maar dit komt er dus aan.

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Ook maakten vriendlief en ik een leuk nieuwtje bekend via social media. Wij worden namelijk man & vrouw. Wij hebben besloten om het klein te vieren en het met een geregistreerd partnerschap te doen, maar ook daarvoor zijn de voorbereidingen in volle gang. Het gaat een mooie dag worden!

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Ik heb gezellig samen met een vriendin gewinkeld in Veenendaal. Wij moesten natuurlijk ook even lekker lunchen en dat deden wij bij LEF Smoothie en lunchbar. Ik ging voor een combinatie broodje waarvan 1 speltboterham met avocado, kipfilet, paprika, pitten en zaden en een huisgemaakte tuinkruiden vinaigrette en 1 speltboterham met gesmolten brie, walnoten en honing. Het was heerlijk!

Life of a Foodaholic #5 | Foodaholic.nl

Daarnaast ga ik jullie nu in iedere Life of a foodaholic vertellen wat de 5 best bekeken recepten van de afgelopen maand zijn. Van afgelopen maand zijn dat:
1. Toetje met warme appel en bastognekoek
2. Salamirolletjes
3. Surinaamse bruine koek
4. Torentje van aardbeien, cake en mascarpone
5. Saucijzenbroodjes uit de airfryer!

Hopelijk heb jij een fijne maand gehad! Maak er een mooie novembermaand van!

Heb je al leuke dingen gepland staan? 

4 Comments

  1. Nog gefeliciteerd, super leuk nieuws. Die pumpkin spice cheesecake ziet er lekker uit zeg.
    Anne-Marie heeft onlangs een blog geschreven over…Wegen en meten = weten!My Profile

  2. Oh, die Bossche bol ziet er lekker uit en ook die cheesecake. Nog gefeliciteerd. 🙂
    Lianne heeft onlangs een blog geschreven over…Monchoutaart met aardbeien geleilaagMy Profile

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge