Life of a Foodaholic #4

Het is alweer even geleden dat ik een ‘Life of a foodaholic’ schreef. Nu heb ik afgelopen maand ook niet heel veel bijzondere dingen gedaan. Het zal dus niet een heel lang verslag worden.

Samen met Jolanda ging ik lekker genieten van een High tea bij Theehuis Kees & Sien van de Eekhoeve in Veenendaal. Het was erg gezellig en lekker.
Bij de hartige gang kregen wij een balletje gehakt, een stukje kaas, een broodje carpaccio, een broodje kruidenkaas, een soort focaccia met gegrilde groenten en stokbroodjes met verschillende smeerseltjes.Bij de zoete plank kregen wij een wafeltje met kersen en slagroom, een bakje van bladerdeeg gevuld met custard, cake met chocoladesaus, een soesje met slagroom en een aardbei en brownie.

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Ik probeerde de vegetarische filet americain van de Vegetarische slager. Ik vind hem lekker en qua structuur ook erg goed gelukt.

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Deze heb je vast al wel bij iemand op social media voorbij zien komen. De hema tompouce popcorn. Ik haalde zelf niet echt de tompouce smaak eruit, maar ik vond hem naast mierzoet, toch best wel lekker! Heb jij hem al geproefd?

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Het was gelukkig ook een keer zondag bakdag en dus maakte ik heerlijk havermout- kwarkbolletjes waarvan het recept inmiddels al online staat.

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Sommige bakkers hebben heerlijke saucijzenbroodjes. Zo ook bakkerij van Asselt in Arnhem. Een hele hap, maar echt lekker!

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Tja… ik dronk koffie door een twix. Echt grappig dat, dat kan. Ik kreeg op social media veel de reactie dat mensen het met chocolademelk ging proberen. Dat vind ik wel een goed idee!

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Mam en pap brachten deze Aachener Printen mee uit Aachen. Superlekker! Het smaakt een beetje naar taai taai, maar dan is het lekker knapperig!

Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Dit was het dan alweer voor deze maand. Ik moet nu nog even 2 weken fulltime aan de slag en daarna lekker een weekje vrij. Heb jij al leuke plannen voor oktober? Fijne maand en geniet van de dingen die je doet, ook van de kleine dingen!

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

2 Comments

  1. Ik weet dat mijn moeder helemaal gek is van die printen koekjes, heb ze zelf nog nooit geprobeerd. Die high-tea klinkt weer heerlijk, moet ik maar eens gaan doen binnenkort.
    Anne-Marie heeft onlangs een blog geschreven over…Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proevenMy Profile

  2. De kwarkbollen zien er heerlijk uit. Drinken door een Twix lijkt mij een vreemde gewaarwording, maar ook wel erg lekker, lekker zoet. In oktober ben ik jarig, dus dat wordt taarten bakken. 🙂
    Lianne heeft onlangs een blog geschreven over…Wat een zoetekauw doet #8My Profile

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge