Life of a Foodaholic | Foodaholic.nl

Life of a Foodaholic #2

Oh oh… wat slecht! In mijn vorige ‘Life of a Foodaholic’ had ik gezegd om de week zo’n artikel te plaatsen en inmiddels is het toch weer een maand geleden. Vanaf nu zal ik hem echt om de week gaan plaatsen. Deze maand heb ik weer een hoop leuke dingen gedaan, dus lees je mee?

Een gezellige bruiloft
Halverwege juli ging een collega van mij trouwen. ’s Avonds gingen wij daar dus gezellig met een groepje collega’s naartoe. Het was in Fort Lent. Wat een prachtige locatie is dat! Mijn outfit van die avond vond ik best spannend om te dragen, maar ik kreeg er veel complimentjes over.

Outfit bruiloft | Foodaholic.nl

Uiteten bij het Balkan restaurant
Hieperdepiep hoera! 2 dagen na het bruiloftsfeest was het tijd voor een ander feestje, namelijk van mijn vader die jarig was. Hij nam de familie mee uiteten bij het Balkan restaurant en het was zoals altijd weer heerlijk. Ik ging als voorgerecht voor de gepaneerde kaas. Als hoofdgerecht voor de schnitzel gevuld met roomkaas en ham en als dessert ging ik voor een flensje met Nutella, koekkruimels en vanille- ijs!

Gepaneerde kaasplakken bij Balkan restaurant | Foodaholic.nl
Mijn voorgerecht
Gepaneerde schnitzel gevuld met roomkaas en ham bij Balkan restaurant | Foodaholic.nl
Mijn hoofdgerecht
Flensje met Nutella, koekkruimels en vanille- ijs bij Balkan restaurant | Foodaholic.nl
Het dessert!

Gent
Zoals jullie misschien al op social media hebben gezien, was ik afgelopen week een paar dagen naar Gent. Samen met mijn moeder even gezellig weg.
Wij gingen heen en terug met de trein en dat liep allemaal super goed.

Gent is een mooie stad en wij hadden prachtig weer dus dat was ook fijn.Als echte toeristen maakten wij natuurlijk een rondvaart (vond ik erg leuk) en beklommen wij de Belforttoren voor een prachtig uitzicht over de stad.
Ben jij weleens in Gent geweest?

Belgische wafels | Foodaholic.nl
Als je in België bent moet je natuurlijk een wafel eten,
Burcht in Gent | Foodaholic.nl
Oude Burcht in Gent
Frambozen taartje eten | Foodaholic.nl
Tussen de middag even lekker genieten van een frambozentaartje en een kannetje thee!
Belforttoren in Gent | Foodaholic.nl
Uitzicht vanaf de Benforttoren
Rondvaart in Gent | Foodaholic.nl
Als echte toerist in de rondvaartboot
Gent vanaf het water | Foodaholic.nl
Gent vanaf het water

Foodpost

Hands off my chocolate – bekers met chocolade
Whoah.. toen ik dit nieuwe product van Hands off my chocolate zag moest ik ze wel proberen. De repen zijn natuurlijk al super lekker, dus dit moest ook wel goed zijn.
De bekers zijn er in drie smaken.

 1. Marshmallows met melkchocolade.
 2. Chocolade ballen met hazelnoot praline en zeezout.
 3. Chocolade ballen met zachte karamel en zeezout.

Dat klinkt alleen al heerlijk toch? De chocolade verraste mij eigenlijk wel. Normaal houd ik namelijk helemaal niet van marshmallows en deze waren zo op hihi… De andere 2 varianten waren ook heerlijk, hoewel ik de ballen met zachte karamel en zeezout wel wat aan de zoete kant vond.
De bekers zijn te koop bij Marqt en de grotere Jumbo winkels voor €3,99.

Hands off my chocolate | Foodaholic.nl

Hands off my chocolate | Foodaholic.nl

De foodybox zomer
Hoera! Wat een feest. Afgelopen maand werd namelijk ook weer de foodybox van PR bureau ‘Kroon op het werk’ bezorgd. Jullie konden al zien dat ik met het deeg van tante Fanny een lekkere quiche had gemaakt.

Op Instagram deelde ik al het volgende over een aantal andere producten.

Verder zat er nog in:

 • Santa Maria bbq saus Kentucky Whiskey (hier komt nog een lekker recept mee online)
 • Een Stegeman droge worst (deze was de eerste avond al op… oops)
 • CélaVita smash it potato & bacon. Kijk op Instagram even op de #smashkoning, dan zie je dit leuke product voorbij komen.
 • Een Magners Original Cider, deze ligt nog heerlijk in de koelkast.

Jamie magazine
Een aantal jaar had ik een abonnement op dit tijdschrift, maar sinds een klein jaartje niet meer. Toen ik dus een bericht in mijn mailbox kreeg dat Jamie Magazine een restyling had ondergaan was ik dan ook erg nieuwsgierig.
Jamie magazine is een internationaal food- travel- en lifestylemagazine van Jamie Oliver. Wat ik vooral een groot verschil vond? Dat was dat ik het tijdschrift nu veel overzichtelijker en frisser vind. Je leest er makkelijk doorheen en het zijn geen lange verhalen en moeilijke recepten meer. Ik werd er blij van en zal hem nu dus zeker weer vaker aan gaan schaffen.

Jamie Magazine | Foodaholic.nl

Hema’s heerlijke zomaerassortiment
De hema is deze zomer met een heerlijke limited Edition zomerassortiment gekomen. Op Instagram stories liet ik het jullie al zien, maar vandaag vertel ik er hier iets meer over. In het assortiment zit bruisend smaakwater, fruitsnoepjes van 97% fruit, notenmixen, smeltkoekjes en koelrepen.
Ik had zelf wel een aantal favorieten en dat waren het bruisend smaakwater in de smaak citroen, de koekjes met chocolade en zeezout en de notenmix met amandelen, abrikoos, cashewnoten en pompoenpitten. Ik moet wel bekennen dat ik nog niet alles op geproefd, dus houd vooral Instagram in de gaten als je wilt weten wat ik van de andere producten vind.

Zomerassortiment Hema | Foodaholic.nl

Heb jij een fijne maand gehad?

Geniet van de dingen die je doet, dus ook van de kleine dingen.

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

Dit bericht bevat een artikel wat is opgestuurd.

4 Comments

 1. Leuk weer om te lezen Danielle! Dat van die chocolade sla ik maar een keertje over, arme lijn…..
  Ga ook maar weer eens kijken naar het blad van Jamie, nooit verkeerd wat inspiratie!

 2. Leuk om te lezen zo’n overzicht! Die chocoladeballen zien er heerlijk uit en ik ben benieuwd wat jij online gaat zetten met de barbecuesaus! 🙂
  Lianne heeft onlangs een blog geschreven over…Wat een zoetekauw doet #7: foodpost, baby en vakantieMy Profile

  • DaniëlleNo Gravatar

   Dank je wel! Mijn recept met de barbecuesaus verschijnt aankomende vrijdag 😉

 3. Ik vond die marshmallow versie ook zo lekker!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge