In de spotlight: M.C. Kleuver

Er stonden maar weinig mannelijke bloggers in de spotlight, maar deze week is het wel tijd voor een mannelijke blogger. Het is namelijk de beurt aan M.C. Kleuver om in de spotlight te staan. Lees je mee?

Vertel, wie ben jij?
Mijn naam is M.C. Kleuver (lekker mijn internetpseudoniem, haha). Mijn woonplaats is gevestigd in een dorpje aan de rand van de Veluwe. Hier woon ik thuis met mijn ouders en mijn zusje. Zo blijft het erg gezellig.

In het dagelijks leven ben ik momenteel vooral blogger en columnist. Hier besteed ik heel veel aandacht aan. Samen met de gemeente ben ik op zoek naar passend werk voor mij. Want ja, dat is best nog wel een klusje om te vinden. Daarnaast vind je me veel in het bos, omdat ik scout ben en omdat ik het lekker vind om te wandelen. Ik neem dan ook graag mijn camera mee.

Hoe is MC Kleuver Blog ontstaan?
De naam van mijn blog is makkelijk gevormd, het is namelijk mijn eigen naam. Ik heb er alleen een tweede initiaal aan toegevoegd. Een beetje gemakzucht misschien om mijn eigen naam te kiezen, maar ik vond dat gewoon het beste passen en ik schreef al langer onder MC Kleuver. Wat zegt nou meer over mezelf dan mijn eigen naam?

Stel, wij zouden samen met jou ergens een kopje koffie/ thee gaan drinken. Waar zou jij ons mee naartoe nemen?
Koffie, thee? Dan kan je lang zoeken naar een tentje waar ik wil gaan zitten. Ik wil graag warme chocolade! En dan nog laat ik hem half afkoelen, haha. Ik heb het niet zo op warme dranken. Daarom zou ik je graag meenemen naar Allure in Arnhem. Daar hebben ze hele lekkere, warme chocolademelk (met slagroom!) en je kunt er ook lekkere broodjes kopen. Jumjum!

Waar bestaat jouw favoriete ontbijt uit?
Mijn favoriete ontbijt is heel simpel. Ik wil graag twee broodjes met XXL hagelslag waar van die lekkere stukjes inzitten, een croissantje met een laag abrikozenjam en iets te drinken. Meestal wordt het een glas aardbeien drinkyoghurt, maar jus d’orange is ook niet verkeerd  .

Wat vind jij echt niet lekker?
Ik maak hier maar even een lijstje van hoor, haha:
Spruitjes, rode kool, bietjes, spitskool en de meeste vissen (maar natuurlijk lust ik wel kibbeling). Maar ik ook hele Hollandse dingen die lust ik niet, zoals kaas en drop.

Wat is het lekkerste wat je ooit hebt gegeten?
Het lekkerste? Vragen over eten zijn toch best lastig, haha. Ik heb niet echt de smaakpupillen om iets écht lekker te vinden. Maar ik vind stoofpeertjes lekker, zeker met een warme saus! Gelukkig komen de koudere avonden er weer aan, dus de stoofperen mogen weer op tafel!

Welke andere blogs lees jij graag?
Ik lees graag de blogs van:
Blossom Books
Samenlezenisleuker
Creabealounge
GiveASmileEveryDay

Waar kunnen wij jou volgen?
Ik ben te volgen op WordPress met mijn blog: mckleuver.wordpress.com
Op Facebook (MC Kleuver Blog) en Instagram (m.c.kleuver)

Altijd op de hoogte blijven van Foodaholic? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en volg Foodaholic op Instagram & Facebook

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge