In de spotlight: Great Little Kitchen

Stephanie blogt al 2,5 jaar op haar mooie blog Great little kitchen. Vandaag staat zij hier in de spotlight. Lees je mee?

Vertel, wie ben jij?
Ik ben Stephanie, 29 jaar en woon samen met vriend in Breda. In het dagelijks leven werk ik fulltime als online marketing specialist bij een online marketing bureau. Daarnaast ben ik altijd bezig met lekker eten en koken. Mijn passie voor eten deel ik op mijn blog www.greatlittlekitchen.nl.

Hoe is Great little kitchen ontstaan?
Mijn blog bestaat inmiddels alweer 2,5 jaar. Dat had ik nooit gedacht toen ik ermee begon. In april 2014 besloten mijn vriend en ik dat we bewuster wilden gaan eten. We zijn toen gestart met een wekelijkse box met streekproducten. Ik was altijd al gek op koken en vond het heel leuk om te experimenteren met de diverse ingrediënten in de box. Veel onbekende groentes waar ik nog nooit eerder van had gehoord, laat staan mee gekookt. Bij de box hoorde een Facebook groep waarin de leden hun recepten deelden. Heel handig om inspiratie te krijgen. Ik kreeg leuke reacties op mijn recepten en gezien mijn achtergrond in online marketing besloot ik om mijn eigen foodblog te starten. Hierin kan ik mijn passie voor eten en online kwijt. Een ideale combinatie en ook een creatieve uitlaatklep.

Stel, wij zouden samen met jou ergens een kopje koffie/ thee gaan drinken. Waar zou jij ons mee naartoe nemen?
Mijn favoriete koffietentje hier in Breda is Yirga. Daar zou ik jullie gezellig mee naartoe nemen. Het is Scandinavisch ingericht met een warme en huiselijke sfeer. ’s Zomers kun je er lekker in de zon zitten op het terras. Ze hebben er goede koffie, waaronder ook slow- en filterkoffie. Met uiteraard lekkere zoetigheden voor erbij. Een fijne plek dus voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie of thee.

Waar bestaat jouw favoriete ontbijt uit?
Mijn favoriete ontbijt is zonder enige twijfel pannenkoeken!! Ik ben dol op de weekenden. Op zondagochtend sluip ik meestal stiekem uit bed en duik ik direct de keuken in om daar een hele stapel pannenkoeken te bakken voor mij en m’n vriend. Het allerlekkerst en ook nog relatief gezond zijn de havermoutpannenkoeken. Met daarbij een bosbessenjam, een glaasje jus en een kopje espresso.

Wat vind jij echt niet lekker?
Wortels en pindakaas. Dat zijn 2 dingen die ik echt niet lekker vind. Ik kan er dan ook echt een heel vies gezicht bij trekken. Vraag maar aan m’n vriend of ouders haha. Het gekke is dat ik er geen problemen mee heb als er dunne wortelreepjes door een salade zitten of kleine stukjes wortel in bijvoorbeeld een pasta. Maar hele rauwe of gekookte wortels eet ik nooit. Voor pindakaas geldt hetzelfde, ik lust geen pindakaas op brood, maar wel pinda’s en pindasaus.

Wat is het lekkerste wat je ooit hebt gegeten?
Oeh dat is een lastige vraag zeg. Ik vind namelijk heel veel gerechten lekker. Als ik dan nu toch iets moet kiezen dan kies ik voor een heerlijke romige spaghetti met zeevruchten die ik vorig jaar at in Rome.

Welke andere blogs lees jij graag?
Ik lees vooral veel andere foodblogs. Waaronder de volgende blogs: eefkooktzo.nl, stayaliveandcooking.com en eenlepeltjelekkers.be

Waar kunnen wij jou volgen?
Jullie kunnen me volgen op:
https://www.facebook.com/GreatLittleKitchen/
https://twitter.com/GreatKitchen
https://www.instagram.com/greatlitlkitchen/
https://www.pinterest.com/GreatLilKitchen/

One Comment

  1. BiancaNo Gravatar

    Heel leuk Stephanie!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge