In de spotlight: De keuken van de zoete inval

Vandaag staat iemand in de spotlight bij wie het in huis altijd een zoete inval was, namelijk Catharina van de blog De keuken van de zoete inval. Lees je mee?

Vertel, wie ben jij?
Ik ben Catharina Giesberts, al bijna 30 jaar getrouwd met Riche en we hebben 4 kinderen tussen de 27 en de 17. We wonen in Arnhem Zuid, alleen onze jongste woont nog thuis. Ik werk als leerkracht in het SO en VSO.

Hoe is De keuken van de Zoete inval ontstaan?
Ik begon ooit een blog over ons gezin en al zoekende naar een naam, zei een vriendin die haar spelende kinderen kwam ophalen: ‘het is bij jullie net een zoete inval”. En bingo de naam was er. Toen ik later ook een foodblog begon was De keuken van de Zoete Inval dus een logisch vervolg.

Stel, wij zouden samen met jou ergens een kopje koffie/ thee drinken. Waar zou jij ons mee naartoe nemen?
Moeilijk, er zijn veel plekken , maar liefst ergens aan het water.

Waar bestaat jouw ontbijt uit?
Dat hangt van het vervolg van de dag af. Als ik moet werken is het een snelle boterham met een glas jus d órange. Als ik heerlijk de tijd heb ga ik graag voor uitgebreid met vers zelfgebakken brood en broodjes, scones en andere heerlijkheden.

Wat vind jij echt niet lekker?
Rode Kool en spruitjes

Wat is het lekkerste wat je ooit hebt gegeten?
Dat is ook een moeilijke, ik denk de geitenkaassalade die ik ooit in Spanje at. Om je vingers bij af te likken, met geitenkaas van geiten die er rond liepen en ingrediënten die vers uit de eigen moestuin kwamen.

Welke andere blogs lees jij graag?
Dat zijn er veel. Op foodblog gebied zijn dit wel de meest bekeken:
https://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl
http://www.etenvolgensmij.com/
http://uitpaulineskeuken.nl/

Waar kunnen wij jou volgen?
https://www.facebook.com/catharina.giesberts
https://nl.pinterest.com/aquagoog/
https://www.instagram.com/aquagoog/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge