In de spotlight: Darina Nykl

Vandaag staat Darina Nykl in de spotlight. Leuk om haar en haar gelijknamige blog zo te leren kennen. Lezen jullie mee?

Vertel, wie ben jij?
Ik ben Darina Nykl en ik woon in Dordrecht. Ik woon samen met mijn man John en ik werk vier dagen als secretararesse in een ziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van mijn tweede boek.

Hoe is Darinanykl.com ontstaan?
Ik heb voor mijn eigen naam gekozen omdat ik mijn blog ben begonnen als achtergrond informatie voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Inmiddels is mijn blog uitgebreid met meer onderwerpen omdat ik het ontzettend leuk vind om te bloggen! Het liefst schrijf ik over mijn grote passie voor Parijs, mijn andere reizen/dagjes uit, mode en lifestyle.

Stel, wij zouden samen met jou ergens een kopje koffie/ thee gaan drinken. Waar zou jij ons mee naartoe nemen?
In Nederland neem ik jullie mee naar Amsterdam, naar Grand Cafe l’Opera aan het Rembrandtplein. Ik hou van de jaren twintig uitstraling en de appeltaart is een echte aanrader!
In Frankrijk neem ik jullie mee naar Parijs en dan gaan we koffie drinken bij Cafe Carette aan het Place des Vosges in de Marais en genieten van de heerlijke macarons!

Waar bestaat jouw favoriete ontbijt uit?
Het ontbijt is mijn lievelings maaltijd van de dag. Ik hou van Griekse kwark, havermout, blauwe bessen en honing. Daar kan ik intens van genieten!

Wat vind jij echt niet lekker?
Ik houd absoluut niet van spruitjes, boerenkool en vleeswaren. Dit heb ik al vanaf kleins af aan en het is nooit goed gekomen.

Wat is het lekkerste wat je ooit hebt gegeten?
Mijn moeder kan ontzettend goed koken en mijn man ook dus krijg overal de lekkerste gerechten voorgeschoteld. In Frankrijk heb ik voor het eerst steak tartare op. Sindsdien ben ik verkocht en gaan we in Nice altijd naar hetzelfde restaurant om van dit gerecht te genieten.

Welke andere blogs lees jij graag?
Er zijn zoveel goede blogs, ik zal een selectie moeten maken!
Ik volg veel Engelstalige blogs zoals Paris in Four Months, The Velvet Runway, French Essence, Miranda’s Notebook, Everyday Parisian, The Chriselle Factory.
Ik volg de volgende Nederlandstalige blogs: Plus een Beetje van Marije, Bonjour Frankrijk van Rosanne, LisanneLeeft van Lisanne, Linlicious Style van Linda etc.

Waar kunnen wij jou volgen?
Website: http://darinanykl.com
Pinterest: https://nl.pinterest.com/darinan/
Instagram: https://www.instagram.com/darinanykl/
Facebook: https://www.facebook.com/darinanykl
Google +: https://plus.google.com/DarinaNykl
Bloglovin’: https://www.bloglovin.com/darinanykl

4 Comments

  1. Wat leuk om weer wat meer over je te weten te komen, Darina! Ik ga toch een keer die hotspots bezoeken, zowel in Parijs als Amsterdam 😉

  2. John weggemansNo Gravatar

    Mooi geschreven ?

  3. SoeranieNo Gravatar

    Toppertje

  4. Wat een leuk interview!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

CommentLuv badge